Men vad bryr jag mig om det?

Sitter lite halvfixad och väntar på att klockan skall bli 16.45 så jag kan ta mig mot Alingsås station och in mot festligheter i Göteborg. Ikväll väntar juldagspartaj och jag, Sofia, Emma och Jenny skall föra i Sofias lägenhet och sedan dra oss ned för backen mot legendariska Sticky Fingers. Kommer bli hur ballt som helst.

Sitter med världens största glas julmust och tittar på Lill-Babs program i Så mycket bättre. Får rysningar hur cool Lill-Babs är. Mh mh mh.

Nu skall sminkväskan packas och sedan skall jag äta lite mer julmat, he he.

Don't kill me



Att handla på faktura är farligt. Man behöver inte ens ta upp plånboken. Klick klick och vipps är den här godingen påväg hem till mig!

KLAR!



Just vid detta tillfälle har jag precis skickat iväg sista plugget för granskning innan jullovet. Jag är klar! Jag kan slappna av och ha jullov! Eller inte...

Nej nu på lovet ska jag fortsätta på mitt kreativa spår. Skall fixa arbetsprover till en utbildning jag vill bli antagen till samt fila på en logotype och meny till mammas restaurang. Bara att sätta igång. Men först O'boy och film hemma i soffan i Alingsås.

Please open your window

När jag sitter en fredagskväll vid mitt skrivbord och läser PDF-er; då är det tentaperiod. Har läst igenom halva powerpoint-materialet idag så jag känner mig rätt nöjd. Skrivit anteckningar i Word så tangenterna brunnit nästan (eller inte).

I helgen blir det plugg så det står illa till. Känns rätt udda att inte ha något annat planerat under en hel helg. Imorgon får jag nog ta en tur ner till stan eller något för att slappna av mina pluggnerver.

Sitter och lyssnar massa Regina Spektor och äter morot. Spännande kombination!

Jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå



Det är rätt konstigt ändå. Idag när jag åkte tåg mellan Alingsås och Jönköping kom jag på en massa roliga saker att skriva om. Men varför är det alltid så att man glömmer av det så fort man sätter sig vid datorn?

Idag har jag gjort en lista på vad jag måste ha gjort innan jullovet börjar. Det är rätt mycket och en rätt saftig lista. Men jag ska klara det här! Sedan är det bara en termin kvar och så har jag en högskoleexamen. Låter lite galet.

Idag sökte jag en utbildning. Konstnärligt kandidatprogram inom design - heter programmet och är på Högskolan för Design och Konst via Göteborgs Universitet. Jag och Annie var där i fredags på öppet hus och jag kan ärligt säga att jag blev lite förälskad. Sedan har jag sedan liten drömt om att vara student i Göteborg. Men det är arbetsprover som skall in och jag vet hur mycket jag kan ändra mig om saker, så vi får se hur det blir. Men kul att söka in iallafall!

I fredags var jag också på möte på min blivande praktikplats i slutet av mars. Vill börja nu med en gång men det är ett tag kvar. Kontoret ligger på översta plan i Nordstan och det var ett jättehäftigt kontor. På Göteborgs-kontoret jobbar 15 killar och 2 tjejer, haha. Men det kommer bli kul!

Nu skall jag fortsätta skriva på min vuxna lista och sedan släcka mina doftljus och sova. Puss!

Fotosekvens



Som uppgift i kursen Marknadskommunikation 2 fick vi i uppgift att göra en fotosekvens av något hantverk - jobb med händerna. Jag tog kort på min mammas restaurang igår och kunde idag lämna in uppgiften, en dag innan deadline.

This is for you. Always for you