Thistle & weeds, I will always hold on

Nu börjar slutet av den här terminen närma sig. Två projekt och två tentor skall avslutas/göras och sedan får jag äntligen gå på jullov! Ska ha en liten minijul här i Jkpg den 16e så den 17e befinner jag mig på hemmaplan igen. Håller tummarna för massa mys med familjen samt med Sofia, Emma, Nathalie och Jenny.

Ikväll skall adventsljusstarkarna upp i min och Josefins lägenhet och då börjar julmånaden på riktigt!

Och helt plötsligt blev det lite lättare?


Jaha och nu helt plötsligt har man fixat praktikplats och boende och livet går vidare. Gött gött gött. Så i slutet av mars blir det flytt till Sveriges framsida och praktik i åtta veckor på NetRelations. 

Så nu blir det att se till att tiden i Jönköping blir så bra den kan bli!

Det där med framtiden Malin...

Ja hur blir det nu med den? 

Jag har en sådan tung och jobbig sten i mitt bröst som ligger och blir större och större för varje dag som går. Jag kommer närmare och närmare examen och jag måste hitta en praktikplats snart. Och inte nog med det. Jag måste snart bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv?

Var ska jag bo? Hur ska jag bo? Ensam? I vilken stad? Skaffa lägenhet? Flytta igen?

Som det ser ut nu lutar det åt att jag ska plugga vidare. Dock vet jag inte riktigt än vad eller var. Tror det lutar mest åt Göteborg men där finns inte riktigt den utbildningen jag tror att jag söker (obs: tror). Just nu hittar jag bara utbildningar som jag tycker låter intressanta i Örebro, Kalmar, Växjö eller Umeå. Och jag vet inte riktigt om jag pallar flytta till en helt ny stad igen och börja på ny kula?

Om jag flyttar till Göteborg känner jag ju ändå till staden, kommer närmare min familj och har alltid velat flytta till Göteborg. Åh dumma ångest.

Det värsta är ju att om en månad ska jag och Josefin säga upp lägenheten vi bor i = att jag måste hitta en ny lägenhet inom fyra månader i en stad jag kanske kommer att plugga i? Eller i en stad jag kanske kommer praktisera/jobba i? H e r r e g u d.

Nej Malin, ta en dag i taget. Första fokus: Tentorna och projekten. Nästa fokus: Fixat praktikplats innan jul.




I'm your automatic lover


Colorblind

I am colorblind,
Coffee black and egg white.
Pull me out from inside.

Oh dear Satin



Den här godingen (fast i mörkbllå/lila) följde med mig hem idag.
BikBok 299:-

Shopping på H&M online



Det här kommer hem till mig förhoppningsvis i veckan! (Plus en tröja till som är slutsåld, och därför inte finns kvar på hemsidan).

Bad boys



Jag blir så himla produktiv såhär på kvällskvisten. Tisdagar är lediga dagar från skolan och då brukar jag försöka hinna med roliga saker som prioriteras bort på de andra dagarna. Idag var jag och Joey på A6 (köpcentrum) och tog en liten shoppingrunda. Jag fick med mig världens finaste silkesskjorta från Bikbok, den perfekta rymliga väskan från Adidas och ett body mist från Body Shop. Dumt av mig egentligen för jag skulle inte shoppa upp mina pengar den här månaden hade jag ju bestämt. Men gjort är gjort. Har ju ett stort paket från H&M som kommer snart med. 

Nu ska jag äta upp min klubba (från Alingsås Karamellpojkarna såklart) och plugga lite. Puss fina människor

Laddar sminkning inför morgondagens "Känd från TV"



Sorry att jag inte har bloggat på ett tag. Men känner mig inte så kreativ just nu och inte sugen på bloggen alls.

Nu sitter jag och testsminkar mig inför morgondagens kårkväll. Då är det tema "Känd från TV" och jag måste få till den perfekta Gaga-blixten!