Nya nagellack

Har shoppat massa nya nagellack nu under sommaren och hösten som jag tänkte visa! Har äntligen hittat min kamerasladd så nu kommer det en bildbomb!


(Isadora nr 605 "Matte top coat" och Mavala "Top coat fixator")


(Maybelline nr 155 "Bubble gum", H&M "Enchantress Emma", H&M "Summer coral" och Viva La Diva nr 18 ljusblå)


(Isadora Graffiti nail top nr 805 "Spraycan blue", 803 "Masterpiece pink", 804 "Yellow crew" och 802 "White art")


(Isadora nr 652 "Gold sparkles" och 651 "Silver sparkles")


(Isadora nr 702 "Blue jeans", 65 "Smoky grey" och 643 "Chelsea red")


(Claudia nr 137 "White tip" och 157 "Just black")


(Depend nr 41 mörkblå, 199 ljusgrön, 36 röd, 33 genomskinligt, 89 svart och 115 mörklila)

Ja, det blev verkligen en bildbomb det här. Som ni ser är jag ett stort fan av Isadoras nagellack. Deras borste är helt fantastisk och det sitter verkligen bra och det bästa är att det torkar snabbt. 

Depend är inte en favorit för mig, men jag äger ändå många. Det som är bra med Depend är utbudet av färger och självklart priset. Men nagellacket flagnar bort fort och tycker att flaskorna är för små. 

Hoppas det var kul att titta på! Puss!

Medlemsdag på MUS

Fick precis mail om att den första oktober är det medlemsdag för alla medlemmar på Make Up Store i Jönköping. Man får 20% på allt där inne under den dagen och shit vad jag kommer gå loss. Farligt Malin!

Dålig uppdatering i helgen. Hittar inte min kamerasladd och tycker det är så mycket trevligare med bilder i inläggen. Men imorgon ska jag leta ordentligt!


The Pretty Reckless - Make me wanna die



Oh my god oh my god! Ända sedan min kära vän Emma visade mig att Taylor Momsen (Jenny i Gossip Girl) hade ett band och kan sjunga blev jag kär i den här låten. Och nu såg jag på Youtube att videon till den har släppts. HUR SNYGG är hon inte? Blir nästan lite upphetsad...

I'm off to Jkpg!



Tjo och tjim!

Sitter i köket hemma hos mamma i Alingsås och väntar in tiden till mitt tåg mot Jönköping går. 15.30 sitter jag på tåget tillbaka till verkligheten igen. Har försökt bli frisk under den här veckan men mår fortfarande kass. Men det tänker jag strunta i.

Ikväll ska jag och Stephanie göra debut som Jönköpings vimmelfotografer. Ska fota på totalt 13 ställen och ikväll ska vi försöka beta av så många som möjligt. Kommer bli SJUKT kul!

Nu ska jag dricka upp min hallonsoda (som i hemlighet matchar mina naglar). Puss!

Suger verkligen.



Är riktigt trött på att vara sjuk. Imorgon gäller det! Då tar jag tåget mot Jönköping igen. Har ju bott hemma i Alingsås under min sjuka tid. Dock är jag fortfarande inte frisk. Men måste hem till Jönet och vimmelfotografera, träffa mina fina tjejer och gå till skolan. Kommer aldrig att funka det här annars.

Och något mer som suger när man är sjuk är att man orkar inte göra iordning sig. Har inte målat naglarna på flera dagar och bar smink för tre dagar sedan. Panik. Mitt hår ska vi inte ens prata om.

Satt och kollade på Debatt idag. Det handlade bland annat om programmet "Kungarna av Tylösand" och hur dålig bild av alkohol det ger till Sverige och ungdomar. Debatten var bra och jag måste säga att jag står på kungarnas sida. Kan inte hjälpa att tycka Jockiboi är lite småsnygg?

Det som förvånade mig mest i debatten var att ungdomarna fick gratis alkohol under den månaden de levde i huset. Det visste jag. Men jag visste inte att Rang var 19 år då det spelades in. Och då blir det som att Kanal 5 langar sprit till minderåriga? Herregud vad pinsamt för Kanal 5...

Aja. Godnattpuss!

Det rycker till i shoppingbegäret



Är sjukt sugen på att beställa massa lack från Orly. På Transdesign är det sjukt billigt med bland annat Orly och OPI. Är speciellt sugen på att beställa lacket längst till höger som heter "Out of this world". 

Farligt det där med nagellack.

Foundations hela året om



Tänkte visa er mina två absoluta favoritfoundations. Jag har alltid haft problem med att hitta den perfekta foundationen. Både till min hudfärg och min hudtyp. Antingen är de blanka hela dagen eller så blir jag torr som en öken i ansiktet av den.

Och färgen ska vi inte prata om. Jag har väldigt ljus hy och jag förstår inte hur sminkmärkena tänker ibland. Jag har svårt att hitta ljusa toner! Har inte hittat en tillräckligt ljus foundation hos varken Max Factor, Lumene, Maybelline eller Nivea. Det enda som funkar är L'oreal, ibland.

Förstår inte varför det finns så få ljusa foundations. Det är väl bättre att ha en för ljus foundation och sedan kompensera med puder och solpuder? Än att ha en för mörk?

L'oreal's Studio Secrets Foundation (bild ett) är helt underbar. Den är så ljus i tonen som jag vill att den ska vara. Den är så praktisk den kan bli och den har ingen irriterande doft. Jag har bara använt den här i två dagar men jag är väldigt nöjd hittills. Man kan säga att det är en foundationpensel och foundation i ett. Med ett tryck på baksidan trycks foundationen ut i penseln och du kan börja applicera. Jättesmidigt! Dock får man inte glömma att rengöra penseln minst en gång i veckan.

- Den här foundationen kommer att bli min höst/vinter-favorit inom foundation!

L'oreals mineralfoundation (bild två) är den perfekta basen på våren och sommaren då man oftast är lite brunare än på resten av året. Dock är färgen lite för mörk för min smak (använder nyansen W1). Men det kompenserar jag med solpuder på halsen, så jag får en jämn ton över allt. Jag har testat Max Factor's och ID's mineralfoundation men har inte riktigt blivit nöjd. Max Factors fick mitt ansikte att klia och ID's fick jag utslag av (har känslig hy), samt att jag inte tycker ID täcker så mycket som jag vill att min bas ska täcka. L'oreal's täcker fullt, kliar inte, sitter hela dagen och har allt du kan önska av en mineralfoundation. Plus att du får borsten på köpet!

Sådärja snygging!

Just det. Jag ska börja blogga om skönhet, produkter och sånt där. Har skaffat mig ett stort intresse i smink, skönhetsprodukter och nagellack. Och jag kan knappt vänta till jag för börja dela med mig av mitt intresse. 

Det här kommer att bli så mycket roligare och nu känns bloggen seriös och inspirerande istället för grå och vardaglig. Har skapat lite fler kategorier som kommer att dyka upp när jag skriver något i dem för första gången. Ska även ändra lite här på sid-menyn. Sedan när det är klart är det bara för mig att börja. Jippie!

Wish me luck! Puss

Förändring

Nej, så ni kanske förstår så fungerar inte det här. Jag har ingen lust att blogga om min vardag, för SÅ mycket händer det inte. Det blir bara att jag skriver något sorligt och färglöst inlägg om vad jag har gjort idag, hur skolan är, eller hur sjuk jag är.

Så idag bestämde jag att jag ska nischa min blogg, frånochmed nu. Har för några månader sedan fått ett helt nytt roligt intresse. To be continued.

Strandad

Sitter hemma i mammas lägenhet i Alingsås. Helt strandad med sjukdomen från helvetet. Har varit sjuk i två veckor nu och ORKAR INTE MER. Därför går jag i protest och stannar här med familjen tills jag blir frisk igen. Då börjar allvaret.

Har dåligt samvete för mitt stackars gymkort som jag skaffade förra månaden. Har inte varit där en enda gång och ah. Ni fattar ångesten jag bär på?

Idag har jag kollat på playkanaler i sängen, ätit vindruvor och sovit. Kul.. Lagade risotto åt mig och Markus precis. Och nu ska jag kolla bloggar och sova lite till?

Hör av mig när jag är fit for fight igen! Puss

3D is my 4D

Blö. Skolan är inte riktigt min grej. Har suttit i datorsalen i två timmar nu och glott. Nelly.com, Asos.com, Lager157.com osv osv osv är lite mer min grej.

Idag ska jag förtidsrösta! Eller imorgon om det blir så att jag sitter kvar i skolan alltför länge (hm). Igår satt jag, Joey och Annie och gjorde ett flertal valtester inför valet nu på söndag. Bra att jag fick tre olika partier som överensstämde med mig. Känns... stabilt.

Nej nu måste jag bli seriös och göra lite labb i 3D. Puss

Ops!



Klickade precis hem den här! 88 palette (matt) från kosmetikan.se! Kommer bli HUR bra som helst!

Ensam och naglar



Att vara roomie är något bland det roligaste jag har upplevt. Det finns någon som man kan prata med direkt i sin vardag och någon finns alltid där för en. Men jag har glömt av den underbara känslan av att vara själv. Idag jobbar Joey och sedan drar hon till Göteborg tillochmed måndag. Så nu har jag suttit och målat naglarna och lyssnat på ashög dålig musik. Tänker inte hoppa in i duschen än på ett tag. Just det!

Love the way you lie

Jag och Joey har haft en ultimat sensommardag idag. Eller ah, det kändes mer som förhöst. Vi tog bussen till A6 och shoppade lite nödvändigheter. Sedan tog vi varsin chailatte i solen på Espresso House. Mys! Nu sitter jag hemma vid mitt skrivbord och lyssnar på Eminem och Rihanna med Love the way you lie. Får en så sjukt bra känsla i kroppen av den låten.

Om någon timme kommer pappa och Ingelin på besök. De har varit i Uppsala för att hjälpa min lillasyster där med hennes lägenhet. Hon flyttade dit i augusti för att plugga till civilingenjör. Duktiga tjejen! Och så åker de vägen genom Jönköping nu på hemresan för att titta på det nya stället där jag nu bor.

Ikväll blir det söndagsmiddag här med tjejerna. Kommer bli myselimys! 

Puss!


Sminkuppdatering



Eftersom jag är helt kär i Make Up Store's produkter bestämde jag mig för att uppdatera min lilla kollektion lite. Gick lite halvt loss i affären på A6 och blev tillochmed klubbmedlem. Haha typiskt mig! Det kändes väldigt bra att bli medlem, för man får 5% rabatt på varje köp man gör. Hur bra som helst!

Tänkte skriva upp vad det är på bilden och vilka produkter på bilden som inhandlades idag!


1. Microshadow Brownie (Ny!)

2. Microshadow Bronze (Ny!)

3. Microshadow Endless (Ny!)

4. Microshadow Casual (Ny!)

5. Blush Chic

6. Blush Lust

7. Läppstift Pretty Baby

8. Cover All Mix

9. High Tech Lighter Platina (Ny!)



Har lite ångest.. Men det går över!


I like to move it



Med nyplattat hår och silvriga naglar drar jag och shoppar lite till...

Dina händer är fulla med blommor

Sitter här i lägenheten och har precis kommit hem från Stephanie och Annie. Var alldeles för krasslig i halsen imorse för att ens orka tänka att gå på föreläsningen vid åtta. Så stannade hemma, tog en rejäl sovmorgon och övade inför vår redovisning imorgon. Lite duktigt av oss iallafall.

Blir ingen utgång idag, trots att det är nollningens sista kårkväll. Är varken pepp, tillräckligt frisk eller taggad på utgång idag så stannar hellre hemma med fröken Annie och kollar på dålig svensk film, haha.

Om du vill, så vet jag inte vad jag vill. Om jag vill, vill nog inte du.

Sitter och lyssnar på Ingenting, Band of Horses och lite Emil Jensen. Försöker att uppdatera mitt musikbibliotek och med Spotify Premium är det helt lagligt möjligt, och nästan gratis. Sjukt bra!

Borde verkligen putsa mina fönster. Men hur ofantligt tråkigt lät inte det?