I'm free falling



(Bild från en förfest någon kväll nyss, haha)

Tentorna är över, jag har ledigt en vecka och sitter och myser hemma i Alingsås. Mina dagar går ut på att vänta att syster och bror slutar skolan så jag har någon att umgås med. Jag kollar på O.C och äter glass för min onda hals. Har det rejält najs alltså. Tror också att jag har klarat mina tentor så det ger mig extra energi att slappa!

Har även varit lite kreativ och fotograferat den årliga tillställningen "Ljus i Alingsås" men kom hem med en besvikelse. Eller rättare sagt två besvikelser. För det första hade jag glömt min stativplatta så kameran kunde inte stå på stativet. Det betyder att jag måste handhålla min kamera när meningen var att ta skarpa och snygga bilder i mörkret. Fail 1. Fail nummer 2 var att Ljus i Alingsås sög rejält iår. De har ändrat slingan (drar sig över Sörhaga och lasarettet istället för runt mysiga Nolhaga) och det var inga häpnandsväckande designers i år. Tji fick jag men fick trots fail en mysig regnig promenad under paraply med lillasyster!

Resterande planer för veckan:
Torsdag: Lillasyster Linda kommer hem på besök från sin studieort Uppsala och jag längtar så! Har inte träffat henne sedan augusti typ! Skall även köpa lite smink imorgon (hehe).
Fredag: Familjemysa. Har lite planer på att ta mig till pappa och Ingelin och hälsa på dem.
Lördag: Slappa, shoppa? Äta på mamma och Thomas restaurang?
Söndag: Familjedag då mamma och Thomas äntligen är lediga!
Måndag: 10.30 går mitt tåg tillbaka mot fina Jönköping.

Nu skall jag sova! Puss

Tentaplugg i trollhår


Inspiration sökes

Efter att ha sett Rebecca&Fionas nya webbprogram på Svt fick jag helt lyriska känslor inom mig. Jag vill också vara stencool och trotsa Svensson. Jag vill också ha ett najs och kul jobb som jag brinner för. De pratar om att de inte gillar att bygga upp sina liv efter alla andras - jobba äta träna sova. 

Om ni inte redan har sett deras nya program så gör det på svtplay. Lovar att man blir supertaggad att bara hoppa av plugget och slösa bort alla pengar, satsa på sin känsla och leva livet. Åh..

I believe in a thing called love


Skål! Nu kör vi


Taggar utgång!


Titta vad jag gjorde idag!


Egobild i höstmörkret


Nyfärgad!